Gå til hovedindhold

LAD DINE FØDDER TALE VORES SAG

8. januar 2015
Kort fortalt

Søndag den 3. maj 2015 lyder startskuddet til et helt nyt velgørenhedsløb, hvor du kan støtte kampen mod sclerose ved selv at springe i løbeskoene eller ved at bede andre om at løbe for din sag. Hver deltager sætter et personligt mål for sit løb og for at samle penge ind i sit netværk til fordel for kampen mod sclerose – og bruger tiden frem mod løbet til at gøre mål til virkelighed.

Thumbnail

 

Vælg din distance og vis vejen

Du bestemmer selv, om du vil løbe en kvartmaraton på 10,5 km. eller en halvmaraton på 21 km. Som deltager i You Run går du forrest og viser andre i dit netværk, at det nytter at gøre en indsats.

Du starter automatisk din indsamling, når du tilmelder dig

Din indsamling foregår online. Undervejs får du hjælp og inspiration til at få venner, familie og kolleger til at støtte netop din indsamling. Du kan hele tiden følge med i, hvor mange penge du har samlet ind via dit netværk.

Vær med til at starte en tradition

Du bliver en af dem, der er med fra starten i det nye løb, der forventes at samle omkring 5000 løbere allerede det første år.

Scleroseforeningen er en af 4 organisationer, som er med til at introducere løbet, hvor du løber omkring Københavns Inderhavn. Den smukke rute går bl.a. forbi Christianshavn, Nyhavn og Den Sorte Diamant.

Tilmeld dig nu og lad fødderne tale

Prisen for at deltage er 345 kr. Scleroseforeningen har på forhånd reserveret et begrænset antal startnumre til løbere, der vil løbe for kampen mod sclerose. Vil du være sikker på at løbe for vores fælles sag, så tilmeld dig hurtigst muligt.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.