Gå til hovedindhold

Fest for førligheden(Kbh.)

EN FEST FOR FØRLIGHEDEN (Kbh.)

- Og en stor, fælles, festlig musikalsk FUCK-finger til sygdommen Sclerose.

 

JazzHouse d. 05/11 kl. 19:30.

 

Hej.

 

Jeg hedder Casper Mikkelsen, jeg er 35 år gammel, og jeg er musiker.

Jeg lever af, og jeg lever for at delle min glæde ved musikken med andre mennesker – både på scenen og blandt publikum.

 

I foråret 2013 fik jeg konstateret den uhelbredelige autoimune og til tider stærkt invaliderende nervesygdom Multibel Sclerose. Jeg frygtede selvsagt for at miste evnen til at dyrke min store passion for musikken. Heldigvis er det endnu ikke gået så galt, som jeg frygtede, og i dag mærker jeg stort set intet til sygdommen, og spiller musik som aldrig før.

 

Og DET har jeg tænkt mig at fejre - med en stor, festlig og fælles musikalsk fejring af vores fantastiske fysiske og mentale førlighed.

 

Det bliver en aften i selskab med en lang række af mine yndlingsmusikere og -mennesker, der i dagens anledning alle stiller op og spiller vederlagsfrit i den gode sags tjeneste.

 

Og I er selvfølgelig alle sammen inviteret!!

 

Jeg kan ikke garantere jer, at I kender alle dem, I skal opleve på scenen, men jeg kan garantere jer en mageløs festaften med tidløs musik for både det lyttende, syngende, festende og dansende publikum. Alle er med andre ord mere end velkommen.

 

Desværre er det ikke alle, der er lige så heldige som du og jeg, og mange ser ikke sig selv i stand til at deltage i en sådan fejring. Derfor går overskudet fra billetsalget ubeskåret til Scleroseforeningens støtte til forskning i sclerose. På denne måde kan vi forhåbentlig medvirke til, at man inden alt for længe kan komme denne (for mange) forfærdelige sygdom til livs, og endnu flere i længden kan deltage i En Fest For Førligheden.

 

Billetterne kan købes via jazzhouse.dk og koster 185 kr. inkl. gebyr.

NB! Gæster med ledsagerkort fra Dansk Handicaporganisation kan tage deres hjælper/ledsager med gratis efter nærmere telefonisk aftale med JAZZHOUSE.

 

Hvis man ikke kan komme, men alligevel ønsker at støtte det gode formål, så er der et link til en indsamling lige her:

 

https://indsamling.scleroseforeningen.dk/fundraisers/stot-forskning-i-sklerose

 

Jeg glæder mig helt ustyrligt meget og håber, vi ses!

 

De bedste hilsener

 

Casper Mikkelsen

 

Tilbage til nyheder