Gå til hovedindhold

16. udgave af Rap om Kap på Storåen - 2022

16. udgave af Rap om Kap på Storåen

Af Knud Erik Aagaard, frivillig i Scleroseforeningen

Salget af ANDelsbeviser til det 16. Rap om Kap på Storåen går forrygende, og de kan, af mange steder, købes i Centerkiosken i Nørreportcentret. De gule ænder er i topform og vandet i åen flyder i rask tempo. Nu beder vi så guderne om godt vejr lørdag den 18. juni, så rigtig mange får lyst til at komme til området ved Færch Torvet og Storebro for at se de 3000 små gule ænder komme vuggende mod målet. De 16 hurtigste udløser hver en af de flotte præmier, og det er virkelig en oplevelse at se, når spurten sættes ind. De 3000 nummererede ænder søsættes i Storåen ved Samaritterhuset ved Sveavej klokken 12.30, og de sætter straks kurs mod Færchtorvet for 10 – 15 minutter senere at nå målet ved Storebro, hvor de indfanges.

Det er Scleroseforeningens Lokalafdeling for Nordvestjylland og Lions Holstebro, der hvert år arrangerer Rap om Kap på Storåen, og der er gennem årene sikret mange midler til Scleroseforeningens  Lokalafdeling og til Lions Humanitære arbejde. Det årlige overskud fra Rap om Kap fordeles til lokale formål til glæde for mennesker, der ikke selv er i stand til at skaffe midler til socialt samvær, gode oplevelser og opmuntring i hverdagen.

Rap om Kap er hvert år et tilløbsstykke, der følges af mange interesserede, og er man blandt de mange, der har købt et eller flere ANDelsbeviser, kan man straks få oplyst, om man er vinder af en af de 16 flotte kontantpræmier og gavekort. 1. Præmie – Kontantpræmie 5.000 kroner, 2. Præmie – Kontantpræmie 3.000 kroner og 3. Præmie – Kontantpræmie 2.000 kroner.

Hvis man ikke kan være til stede ved målet, kan man læse i Holstebro Onsdag den 22. juni 2022, om man er blandt de heldige vindere. Vindernumrene offentliggøres også på Lions hjemmeside www.holstebro.lions.dk og www.scleroseforeningen.dk/lokalafdeling/nordvestjylland og gevinster kan afhentes hos Spar Nord, Hostrupvej 6, 7500 Holstebro, indtil den 31. juli 2022.

ANDelsbeviserne sælges af frivillige fra Scleroseforeningen og Lions indtil 10 minutter før ænderne sættes i vandet. Der er derefter mulighed for at følge det store anderæs fra start til mål.