Gå til hovedindhold

2020.10.03 - Livsglæde og træning gennem gang og vandring

Kære alle!

Det var en forrygende lørdag (3. oktober 2020).

Vi har afsluttet forløbet Livsglæde og træning gennem gang og vandring, og det har været en rigtig dejlig dag, selvom vi ikke fik mulighed for at bestige Himmelbjerget på grund af COVID-19 pandemien.

Vi startede ved Tvis Mølle og gik ad stien mod Mellemtoft. Ned gennem en gedefold til stien langs Vandkraftsøen og tilbage til Tvis Mølle - cirka 3 kilometer, hvoraf noget var over svært terræn. Endnu engang gik jeg 50% mere end jeg kunne for 7 uger siden, og det har været 7 gode uger. Vi startede fem sammen med fysioterapeutstuderende Hjalte Overgaard, men to faldt fra og vi var kun tre, der gennemførte alle 7 uger.

Efter en gåtur på en time, var vi hjemme hos os og få sandwich fra Bager Max og kildevand med forskellig smag fra Aqua d Or´, kaffe med friskbagt hindbærtærte og småkager og til slut kransekager fra Bager Max og Champagne. Rigtig festligt.

Endnu engang så vi, hvor fin en fyr Hjalte er. Han tog af bordet, skyllede af og satte i opvaskemaskinen, men han havde også overskud til at anerkende vores indsats og være selskabelig.

Lene og Ida var vores private fotografer, og derfor har vi fået disse glade minder om en uforglemmelig dag.

Knud Erik Aagaard Kristensen

Vedhæftede filer
livsglaede_og_traening_gennem_gang_og_vandring_-_i.jpg livsglaede_og_traening_gennem_gang_og_vandring_-_ii.jpg livsglaede_og_traening_gennem_gang_og_vandring_-_iii.jpg livsglaede_og_traening_gennem_gang_og_vandring_-_iv.jpg livsglaede_og_traening_gennem_gang_og_vandring_-_v.jpg livsglaede_og_traening_gennem_gang_og_vandring_-_vi.jpg livsglaede_og_traening_gennem_gang_og_vandring_-_vii.jpg