Gå til hovedindhold

3000 rappe ænder er klar til dyst

Af Knud Erik Aagaard Kristensen, Frivillig i Scleroseforeningen

 

Det bliver til glæde for mange, når 3000 små gule ænder hopper i Storåen lørdag den 16. klokken 12.30.

Traditionen tro arrangerer Scleroseforeningens Lokalafdeling for Nordvestjylland og Lions Holstebro Rap om Kap på Storåen, og det er også en tradition, at mange følger, og glædes over, det spændende opløb omkring Færchtorvet og Store Bro, når ænderne kommer vuggende på åen, og de 15 hurtigste afgør, hvem der skal have de flotte gevinster, der er skænket af lokale erhvervsdrivende.

Men der er mange flere, der glæder sig over den indsats, der ydes af frivillige fra Scleroseforeningen og Lions Holstebro. Mange af de 3000 ANDelsbeviser er solgt, og det forventes, at der kan meldes udsolgt inden den første and er i mål på lørdag. Der er også styr på de mange praktiske opgaver, der skal løses i forbindelse med arrangementet, og den fælles indsat udmøntes til forskning i sclerose og velgørende formål lokalt, i forbindelse med Scleroseforeningens arbejde og Lions humanitære arbejde.

Der lyder derfor en stor tak fra Scleroseforeningens Lokalafdeling og Lions Holstebro til de mange frivillige, der gør en indsat for at der kan arrangeres Rap om Kap i Holstebro, men der lyder også en varm tak til de erhvervsdrivende, der skænker gevinster og tillader salg af ANDelsbeviser på deres område.

Hvis man ikke kan være til stede på Storebro, når andedysten afgøres, kan vindernumrene ses i Holstebro Onsdag den 20. juni og på Scleroseforeningens og Lions hjemmesider, der henvises til på bagsiden af ANDelsbeviserne.