Gå til hovedindhold

Venindeportalen

 

Venindeportalen

 

Hej alle

Jeg hedder Jane Krogh Kristensen og er medlem af Scleroseforenings Lokalafdeling Nordvestjylland. Jeg har lavet en Facebook gruppe, som er for kvinder med sclerose.  Det er et forum hvor kvinder med sclerose har muligheden for, at finde ligestillede.

Det kan vi selvfølgelig også ved, at møde op til lokal foreningernes arrangementer, men dette var for mig meget grænseoverskridende, jeg var bange for at blive konfronteret med mennesker som måske var mere ramt end mig selv og derfor isolere jeg mig, tit rakte energien heller ikke til, at opsøge andre foreninger og klubber for at søge socialt netværk.

Med det resultat, at jeg i løbet af de 9 år hvor jeg har haft sclerose er blevet mere og mere ensom.

Derfor tænker jeg, at andre kvinder kan have det på samme måde og at de/vi på denne portal i rolige omgivelser, kan søge efter nye bekendtskaber som i sidste ende måske ender med en eller flere nye veninder.

Umiddelbart så findes der jo adskillige sider på Facebook for folk med sclerose, så hvorfor ikke bare gøre det samme der?

Disse sider er ofte fyldt med kommunikation og derfor vil et opslag om kontakt ofte drukne i mængden.
På den nye side er der mulighed for, at finde og evt. aftale at mødes, med andre der har samme interesser som en selv.

Sådan som på SMILET en side for ensomme mennesker.

Det der er fordelen ved Multipel sclerose - veninde portalen er, at vi har et forum, hvor det er kvinder, som forstår lige nøjagtigt, hvordan det er at have sclerose!

Find den nye side på https://www.facebook.com/groups/1873324879566333/