Gå til hovedindhold

Ansatte på Biogen Idec gav julegaver til Scleroseforeningen

22. februar 2013
Kort fortalt
Da medarbejderne på Biogen Idec i Hillerød fik muligheden for at donere deres julegave til Scleroseforeningen i stedet for at modtage noget selv, tog mange imod tilbuddet. Faktisk så mange, at de i alt samlede 20.440 kr. ind.

Det generøse beløb var samlet af ca. 70 ansatte, som alle syntes, de hellere ville gøre en god gerning end at modtage en gave.

”Det er jo fantastisk, at de ansatte vælger at give deres julegave til os i stedet for selv at ville modtage noget. Det viser virkelig, at der er nogle mennesker, der interesserer sig for sagen,” siger direktør Mette Bryde Lind, som var den glade modtager af checken på vegne foreningen.

Biogen Idec ligger i Hillerød og mønstrer omkring 500 ansatte. Det betyder altså, at omkring 15 % af de ansatte gav deres julegave til Scleroseforeningen. Biogen Idec har fabrikker i både USA og Danmark. Fabrikken i Hillerød producerer al Tysabri sclerosemedicin til markedet uden for USA.

Biogen Idec har hovedkontor i Massachusetts, USA og har i alt kontorer i 29 forskellige lande. De har samarbejdspartnere i 70 lande, og i alt beskæftiger Biogen Idec 4750 medarbejdere verden over.
 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.