Gå til hovedindhold

Bliv fotograferet og støt Kys sclerose farvel

27. maj 2013
Kort fortalt
Da Line så billederne af Ellie, Saseline, Lina Rafn, Julie Berthelsen, Pernille Aalund og Szhirley, fik hun øjnene op for, hvordan hun kunne yde sit bidrag til Kys sclerose farvel-kampagnen

Af Mai Choe Thode

Line Madsen er 21 år gammel og har sclerose. Til daglig er hun elev hos Novo Nordisk, og i sin fritid elsker Line at fotografere. Inspireret af interessen for fotografering og Kys sclerose farvel-kampagnen fik Line en idé til, hvordan hun kunne yde sit frivillige bidrag til kampagnen.

”Jeres kampagne fik mig til at tænke på, hvordan jeg kunne bidrage. Jeg elsker at fotografere, og det fik mig på den ide, at man kunne arrangere en fotodag, hvor folk kunne få taget et godt billede mod en sms-donation til Kys sclerose farvel-kampagnen,” siger Line.

Sammen med veninden Mille Stengård, som er ansat hos PhotoCare i Kalundborg, udviklede de Lines ide. Resultatet er blevet, at PhotoCare i Kalundborg i restenaf maj tilbyder en gratis fotografering i professionelt fotostudie til alle interesserede. Det eneste kunderne skal gøre til gengæld er at lave en sms-donation til Kys sclerose farvel-kampagnen.

Fuld opbakning og win-win situation

Mille arbejder til daglig som konsulent hos PhotoCare i Kalundborg. Inden sit telefonopkald til indehaver Thomas Østergård havde Mille forberedt den store salgstale.

”Men mine gode argumenter kunne jeg godt pakke væk. Thomas bakkede fuldt op om vores idé. Det er også en win-win situation. Vi kan støtte op om Kys sclerose farvel-kampagnen og sætte fokus på sclerose, hvilket er formålet i sig selv. Men til gengæld får Photocare også muligheden for at vise, at vi laver andet end almindelige pasbilleder,” fortæller Mille.

Håber på travlhed og glade donorer

Line og Mille har modtaget henvendelser fra folk i Kalundborg, som allerede har bestilt en tid til fotografering hos PhotoCare. Både Line, Mille og andre medarbejdere fra PhotoCare skal være fotografer i de to uger, og alle håber de på travlhed og glade donorer.

”Jeg har lovet at hjælpe til med fotografering og billedredigering i det omfang, det overhovedet er mig muligt,
men derudover vil PhotoCare og især Mille stå for fotograferingerne.” siger Line.

Fra idé til virkelighed

Line havde aldrig troet hendes idé ville blive til virkelighed.

”Jeg er så rørt over, at min lille ide er blevet til virkelighed, og jeg håber, at fotodagene hos PhotoCare kan bidrage til, at der kommer mere fokus på Kys sclerose farvel-kampagnen og sclerose i al almindelighed”, slutter Line.

Fakta:

PhotoCare i Kalundborg tilbyder i resten af maj en gratis fotografering i professionelt fotostudie til alle interesserede. Det eneste kunderne skal gøre til gengæld er at lave en sms-donation til Kys sclerose farvel-kampagnen.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.