Gå til hovedindhold

Casper løber for sin far

22. januar 2015
Kort fortalt
"Jeg løber, du donerer og hepper, og Scleroseforeningen får flere ressourcer at arbejde med" er 16-årige Casper Perssons motto, når han den 3. maj løber YOU RUN i København
Thumbnail

16-årige Casper Perrson fra Malmø løber søndag den 3. maj YOU RUN i København, og løbet har til formål at samle penge ind til forskning i sclerose. Caspers far fik konstateret sclerose i 2012, og siden da har hele familiens liv ændret sig. Caspers ønske er, at forskningen kan finde noget medicin, der kan sørge for, at hans far ikke længere er så træt.

”Jeg håber meget, at man finder en kur, så min far bedre kan være sammen med familien igen,” fortæller Casper, der i sin fritid dyrker fægtning.

”Tidligere var det altid min far, der kørte mig til konkurrencer. Det hyggede vi os meget med, så det savner jeg. Og han er også rigtig ked af, at han ikke kan være med mere,” siger Casper.

Jeg kan gøre en forskel

Det var Caspers mor, der faldt over YOU RUN, og Casper meldte sig til med det samme.

”I hverdagen er der ikke så meget, jeg kan gøre for min far. Jeg kan hjælpe med at rydde op og lade være med at lave så meget ballade, men ellers er der ikke rigtig noget, jeg kan gøre. Men ved at løbe 10 kilometer og samle penge ind, så kan jeg være med til at gøre en forskel for ham." 

Der har også vist sig en anden fordel. Inden sin tilmelding til YOU RUN havde Casper nemlig ikke fortalt sine venner, at hans far er syg. 

Casper havde nemlig forinden sin tilmelding til YOU RUN ikke fortalt sine venner, at hans far er syg.

”Jeg havde ikke rigtig sagt det til nogen, for der er mange, der ikke ved, hvad sclerose er, men nu har jeg delt min indsamling med mine venner på facebook, så nu ved alle det. Og det er rigtig rart,” fortæller Casper, der allerede nu har indsamlet mere end 5.000 kroner til forskning fra sine venner og familie.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.