Gå til hovedindhold

De fire som sad i Guldfireren

23. januar 2014
Kort fortalt
De har alle fire holdt formen vedlige, så de er klar til cykelstrabadserne

Eskild Ebbesen, 41 år, cand. scient i idrætsfysiologi, foredragsholder og ejer af Eskild Consult Aps. Var med i Guldfireren helt frem til og med OL i London 2012. Er den mest vindende dansker i olympisk historie og er som eneste dansker blevet tildelt international rosports allerstørste pris; Thomas Keller Medal, der er den ultimative hæder for en lang og glorværdig karriere og sportmanship.

Thomas Poulsen, 42 år, uddannet sølvsmed samt uddannelse på Idrættens Træner Akademi.  Var med i Guldfireren indtil kort før OL i 2000, hvor han måtte trække sig på grund af en skade. Har i en årrække været landstræner i roning, og blev i 2007 kåret til årets elitetræner inden for idrætten i Danmark. Sluttede sidste år og vendte tilbage til sit fag som sølvsmed hos Georg Jensen.

Victor Feddersen, 45 år, ny tiltrådt Adm. direktør for Charlottenlund Travbane. Med i Guldfireren til og med 2000. Siden uddannet på AVT-Business School i København og Columbia Business School i New York. Har i en årrække fungeret som coach, foredrags- og procesholder og været direktør i topleder netværket ”IS”. Har endvidere på det idrætspolitiske felt varetaget flere tillidsposter, ikke mindst som formand for DIF og Team Danmarks fælles Aktivkomité.

Niels Laulund, 47 år, cand. merc. og direktør i Netværk Danmark og ejer af Laulund & Co. Som den ældste af de fire trak han sig efter OL i 1996. Har de seneste 15 år arbejdet i krydsfeltet mellem ledelse, strategi og teamudvikling. Har skrevet bogen ”Guldet vindes i hverdagen”, som bl.a. lå ni uger på Saxo.com’s Top 10 over de mest solgte erhvervsbøger på dansk. Tager ofte ud som foredragsholder.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.