Gå til hovedindhold

DH's formand takker af

2. september 2014
Kort fortalt
Efter 14 år som formand for Danske Handicaporganisationer (DH) forlader Stig Langvad formandsposten for at sige ja til en ny udfordring i Fonden Realdania

Stig Langvad har i dag meddelt, at han fratræder som formand for paraplyorganisationen  Danske Handicaporganisationer. I stedet tiltræder han et nyt job i Fonden Realdania. Her skal Stig Langvad være med til at sætte fokus på, hvordan vi i fællesskab kan fremme forståelsen for og respekten for befolkningens mangfoldighed i det danske samfund.

Stig Langvad forlader sin formandspost med øjeblikkelig virkning. Ny formand bliver i overensstemmelse med DH's vedtægter DH's næstformand Thorkild Olesen, som også er formand for Dansk Blindesamfund. Stig Langvad beholder sin plads i FN's Handicapkomité, som han for få måneder siden blev genvalgt til.

Scleroseforeningens direktør Mette Bryde Lind takker på hele Scleroseforeningens vegne Stig Langvad for samarbejdet i DH, som Scleroseforeningen sammen med godt 30 andre patient- og handicaporganisationer er medlem af:

"Stig har gennem sine mange år som formand kæmpet for ordentlige vilkår for mennsker med handicap, og jeg vil gerne takke ham, både på Scleroseforeningens og egne vegne, for hans vedholdende indsats. Heldigvis forlader Stig ikke dansk handicappolitik, og jeg glæder mig til at kunne fortsætte det gode samarbejde med ham fra hans nye stol i Realdania-fonden."

 

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.