Gå til hovedindhold

DR søger deltagere

17. april 2013
Kort fortalt
Går du og tumler med et stort dilemma i livet, kan du melde dig frivilligt til DR-programmet og modtage 30 menneskers hjælp til at tage en beslutning
Thumbnail

Måske husker du sidste sæson af DR-programmet ”Mit publikum”. Her stod en række deltagere frem og fortalte om et personligt dilemma, de stod midt i. Et panel bestående af 30 danskere med gode argumenter og diskussionslysten i orden forsøgte herefter at hjælpe deltagerne videre mod en beslutning. 

DR er nu ved at producere en ny sæson af ”Mit publikum” og har derfor henvendt sig til Scleroseforeningen i deres jagt på mennesker med spændende dilemmaer.

DR skriver i deres eftersøgning af deltagere:

”Dit problem kan handle om alt lige fra udfordringer på jobbet og konflikter i kærligheden til misbrugsproblemer, svigt og manglende evne til at komme videre i livet. Det eneste, det kræver, er, at du skal være åben for at dele din historie og fortælle om dine tanker, holdninger og følelser.”

Optagelserne til programmet varer fire sammenhængende, hele dage, og du skal kunne medvirke i en af følgende uger: 20, 22, 24 eller 26. Der vil derudover komme en ekstra optagedag senere.

Hvis du går og tumler med et dilemma, og er interesseret i at stille op til programmet, kan du skrive til produktionsselskabet bag ”Mit publikum”.

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.