Gå til hovedindhold

Du kan nå det endnu

18. september 2014
Kort fortalt
For fjerde gang holder Scleroseforeningen Walk and Talk arrangement i Valbyparken med masser af underholdning for børn og voksne
Thumbnail

Du kan stadig nå at komme med på søndagens MS Walk & Talk i Valbyparken. Godt nok slutter on-line tilmeldingen i dag, torsdag, men du kan også blot møde op i Valbyparken og tilmelde dig inden kl. 11 på søndag.

Arrangementet foregår søndag fra kl. 11 til 14, og der bliver en masse underholdning og aktiviteter ud over selve vandreturen.

Der er husorkester, som spiller og synger, mens deltagerne ankommer, og efter gåturen er der Sambarytmer med musik og dans. Undervejs i løbet af arrangementet er der amerikansk lotteri med fine gevinster, og der er desuden sjove aktiviteter for børnene: Ballonklovnen Bobo, ansigtsmaler, skattejagt og tegnekonkurrence. Der er også rig mulighed for at boltre sig på Danmarks største naturlegeplads, som ligger tæt ved startzonen.

Til selve Walk & Talk turen kan deltagerne vælge mellem fire ruter på henholdsvis 3,5, 5, 8 km samt en futterute for de mindste. Og der er tænkt på underlaget, så alle kan være med, ganghjælpemidler er ikke en hindring. Det gælder selvfølgelig også barnevogne og elcrossere etc.

Alle deltagere modtager et Walk & Talk net med frugt og forfriskninger til gåturen.

Mødestedet er Valbyparken bag Cafe Rosenhaven, Hammelstrupvej 100, 2450 København SV. Prisen for at deltage er 100 for voksne og 25 kr. for børn, og overskuddet går til arbejdet for mennesker med sclerose.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.