Gå til hovedindhold

Få gamle Ole og støt en god sag

13. marts 2014
Kort fortalt
Der er mere end 550 præmier til en samlet pris på over 140.000 kroner på højkant, når der lørdag den 29. marts er ”Velgørenheds Banko” i Helsingør Hallen. Team Renell står bag arrangementet, som samler penge ind til forskning i sclerose.

”Folk skal komme og få en sjov dag og vinde nogle fede præmier. Og så skal de selvfølgelig komme, fordi de gør noget godt ved at komme, for overskuddet går til forskning i sclerose.”

Sådan siger Laila Rohde Mortensen, som er medarrangør af arrangementet ”Velgørenheds Banko”, som lørdag den 29. marts byder 500 bankospillere inden for i Helsingør Hallen til en bankomaratondag med hele 60 spil.

”Det er et event, der henvender sig både til banko-entusiaster og børnefamilier, for det er ikke som en normal banko-torsdag – det er et stort arrangement, og præmierne er meget større end den sædvanlige flæskesteg. Her kan man vinde præmier med en værdi på over 10.000 kroner stykket,” siger Laila Rohde Mortensen.

Stort arbejde med at skaffe præmier

Igennem de sidste måneder har Laila Rohde Mortensen og hendes medarrangører arbejdet på højtryk for at skaffe præmierne i hus til arrangementet:

 ”Det har kun taget et par måneder at skaffe præmierne, men det kan ikke anbefales at gøre det på så kort tid, for det har været et fuldtidsarbejde,” siger hun med et grin.

Det hårde arbejde har dog båret frugt, for det er ikke småting, man kan vinde. Alt fra gavekort til cykel, tøj fra Noa Noa, gavekort til restauranter, ansigtsbehandlinger, vine, signerede cd’er og bøger, en webergrill og meget, meget andet vil være blandt præmierne, som tilsammen har en værdi på over 140.000 kroner.

Desuden vil der på dagen også være kinesisk lotteri, og så bliver der trukket lod om en præmie på indgangsbilletten. Det er Team Renell, der står bag ”Velgørenheds Banko”, og overskuddet fra arrangementet indgår i Team Renells samlede indsamling, som går til forskning i sclerose.

Der er plads til 500 deltagere til arrangementet, som finder sted lørdag den 29. marts i Helsingør Hallen fra klokken 13, og det er Helsingørs borgmester Benedikte Kiær, der holder åbningstalen.

Billetterne koster 175 kroner i forsalg og kan købes hos Saaby Cykler Snekkersten, Spar Nord Helsingør samt Kvickly Prøvestenen. Billetterne koster 200 kroner, hvis du køber dem i døren. Vær opmærksom på, at der ikke tages imod dankort på dagen.

Find ”Velgørenheds Banko” på Facebook – søg på ”Velgørenheds Banko”.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.