Gå til hovedindhold

Festaften med kendt ansigt ved bordet

28. august 2013
Kort fortalt
18 kendte danskere sætter sig 26. okt. til bords med 162 mindre kendte danskere for at få en festlig aften – og samtidig støtte forskning i progressiv sclerose.
Thumbnail

Det sker på Hotel Marienlyst i Helsingør, og ildsjælen bag det stort anlagte arrangement er Laila Rohde Mortensen, formand for Scleroseforeningens lokalafdeling Nordsjælland Øst.

Inspirationen kom fra de mange forskellige former for velgørenhedsarrangementer, som især amerikanerne arbejder med. I første omgang ville Laila Rohde Mortensen holde auktion, hvor en enkelt person kunne byde på en god middag med en kendis. Så var der én der spurgte hende, hvorfor hun ikke tog flere kendisser med, og så blev arrangementet skruet op til 10 personer. Nu er det så endt med 18 kendte ansigter, som uden honorar stiller op for den gode sag.

Kontakt via Facebook

”Det er især via Facebook, jeg har fået kontakt med de kendte ansigter. Det var mere effektivt end at gå til deres agenter," fortæller Laila Rohde Mortensen. ”Flere af dem har på en eller anden måde kontakt til mennesker med sclerose, men der er også nogle, som blot stiller op, fordi det er en god sag.”

Flot program

18 kendte danskere sætter sig den 26. oktober til bords med 162 mindre kendte danskere for at få en festlig aften – og samtidig støtte forskning i progressiv sclerose. Selv om deltagerne skal sidde til bords med f.eks. Ulf Pilgaard, Jan Fogh eller Pia Kjærsgaard, så kommer aftenen ikke udelukkende til at dreje sig om skuespilverdenen, huspriser eller politik. Foruden en lækker tre retters menu inklusive vin bydes nemlig på flere omgange underholdning, auktion, lodtrækning om hotelophold og dans. Aftenens konferencier bliver Bubber, så alt i alt får deltagerne rigtig meget for de 1000 kroner, som det koster at komme til bord med de kendte.

Endnu er det muligt at vælge mellem alle 18 kendte ansigter, men da der kun er ni pladser ved hver, gælder det om at komme først til mølle.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.