Gå til hovedindhold

Flot donation til unge med sclerose

15. januar 2016
Kort fortalt
Jysk Energi i Holstebro valgte i år at støtte Scleroseforeningens ungeafdeling i Nordvestjylland.
Thumbnail

Det var en glad, og yderst taknemmelig, ungekontakt for Scleroseforeningens Lokalafdeling for Nordvestjylland, der onsdag den 6. januar modtog ikke mindre end 12.500 kroner til aktiviteter og glæder i hverdagen for unge med sclerose fra medarbejderne hos Jysk Energi i Holstebro. Det rapporterer Knud Erik Aagaard Kristensen, frivillig i Scleroseforeningen. Han beretter videre: 

Scleroseforeningens repræsentanter, ungekontakt Connie Fredslund Sørensen, Britta Kirkeby og Knud Erik Aagaard Kristensen blev modtaget hos Jysk Energi (NOE) på Skivevej i Holstebro af projektkoordinator Agnete Støjberg, og overrækkelsen af de flotte donationer fandt sted i kantinen under medarbejdernes kaffepause. Her orienterede direktør Lars Naur og forsyningsoperatør Jørn Kirkeby om baggrunden for beslutningen om, at de 12.500 kroner skulle tilfalde Scleroseforeningens Ungeafdeling i Nordvestjylland, og Connie Fredslund Sørensen orienterede om den kroniske sygdom sclerose, dens mange ansigter, og om de mangeartede følger sygdommen kan påføre de mennesker, der rammes af sclerose. Hun fortalte også om Scleroseforeningens mange tilbud til medlemmerne, og at de 12.500 kroner vil blive anvendt til gode oplevelser for unge med sclerose, sociale arrangementer der kan være med til at styrke fællesskabet blandt ligestillede.

Overrasket datter

Connie Fredslund Sørensen har under mottoet: ”Bekendtskaber opstår og venskaber knyttes”, fået etableret en gruppe af unge med sclerose i Holstebro, Lemvig og Struer kommuner, og det var derfor naturligt, at det var hende, der modtog de flotte donationer.
Den samlede medarbejderstab ved Jysk Energi i Holstebro har doneret 10.000 kroner til det gode formål. Der doneres hvert år et tilsvarende beløb til velgørende formål, og det er samarbejdsudvalget, der tager stilling til, hvor pengene skal gøre godt. Medarbejderne har mulighed for at stille forslag, og denne gang var det forsyningsoperatør Jørn Kirkebys forslag, der nød fremme. Jørn Kirkebys datter, Britta, er en af de unge med sclerose, og det var derfor, at tanken om at foreslå Scleroseforeningens Ungeafdeling var nærliggende. Men det blev ikke ved de 10.000 kroner, som samarbejdsudvalget havde taget stilling til. Jørn Kirkeby, og hans hustru Birgitte, supplerede, for egen regning, med 2.500 kroner. Datteren Britta, der var uvidende om denne donation, var til stede, da faderen overrakte de 2.500 kroner, og det var en rørt og dybt taknemmelig datter, der sagde tak for forældrenes støtte i den gode sags tjeneste, fortæller Knud Erik Aagraad Kristensen.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.