Gå til hovedindhold

Golfevents giver 70.000 kroner til scleroseforskning

5. august 2014
Kort fortalt
I lørdags, den 2. august, blev der afholdt golfturneringer i både Køge Golfklub og Haderslev Golfklub, hvor i alt godt 200 golfspillere samlede ind til Scleroseforeningen
Thumbnail

Initiativtager og forpagter af Haderslev Golfrestaurant, Kim Koch, er meget tilfreds med den store opbakning, som arrangementet har fået. I alt blev der her indsamlet hele 20.066 kroner.

”Normalt har vi en 50-60 deltagere til vores sommerturneringer, så det er flot, at der dukkede 87 spillere op – og så er det rigtig fedt at samle over 20.000 kroner ind på fem timer”, siger han.

Pengene blev samlet ind gennem et deltagergebyr på 100 kroner, og derudover donerede Haderslev Golfrestaurant, udover årets drikkepenge, en krone per point, som spillerne fik i hus. Det blev til i alt knap 2.800 kroner.

Også spillerne på banen blev grebet af stemningen, og i løbet af dagen opstod der flere interne konkurrencer. Eksempelvis måtte pungen op af lommen, hvis golfbolden skulle ende i en sandbunke uden for banen. Det resulterede i, at hver spiller i gennemsnit bidrog med 37 kroner ekstra. 

Stor succes i Køge

Kenneth Fischer, initiativtager til golfturneringen i Køge, er også ganske tilfreds med lørdagens golfturnering, hvor 115 spillere gik banen igennem. Og selvom resultatet endnu ikke er helt opgjort, så fortæller han, at der er blevet samlet omkring 50.000 kroner ind, som alle går direkte til forskning i Sclerose.

Køge Golfklub stillede golfbanerne gratis til rådighed, så også her gik deltagergebyret ubeskåret, og samtidig blev der afholdt en auktion, hvor de købelystne spillere kunne byde ind, og hvor pengene fra auktionen blev smidt i den pulje, som i næste uge bliver givet videre til Scleroseforeningen og forskning i sclerose.

Kim Koch og Kenneth Fischer beretter begge om en hyggelig lørdag med højt humør både på og uden for banen.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.