Gourmetmenuen
11. november 2014
Kort fortalt
Her kan du se menuen fra gourmetmiddagen
Kok: Paul Cunningham fra Henne Kirkeby Kro
- Henne tartelet
- Vin: Louis Jadot Beaune premier cru, Clos des Ursules, 2008
Kok: Jens Justesen fra Hotel Britannia
- Rødtunge og jomfruhummer på bygotto, syltet melon og hummerbisque
- Vin: Château de Meursault Côte d'Or, 2009
- Kalvemørbrad, kæbe og hale med Loklindt grønt samt morkelsauce
- Vin: Verbena Brunello di Montalcino Riserva, 2006
Kok: Jens Peter Kolbeck er Dronningens tidligere kok
- Jens Peters æblekage med is og karamel
- Portvin: Grahams 20 års Tawny
Kaffe med avec og sødt
Hr. Skov ale
Relaterede artikler
Der er ingen kommentar endnu
Tilføj kommentar
Dit navn
Anonym