Gå til hovedindhold

Grand Prix vinder til RoseLiv-koncert

16. januar 2014
Kort fortalt
Emmelie de Forest bliver topnavnet ved årets RoseLiv-koncert i Odense, mens Amin Jensen overtager rollen som toastmaster

Der kommer yngre boller på suppen, når årets RoseLiv-koncert til fordel for scleroseforskningen løber over scenen søndag den 2. marts. Topnavnet bliver nemlig Emmelie de Forest, som et par dage efter sin 21 års fødselsdag går på scenen i Odense Koncerthus ved RoseLivs velgørenhedskoncert. Her vil hun blandt andet synge det nummer, som sejrede ved sidste års Europæiske Melody Grand Prix i Malmø med sangen "Only Teardrops".

Appel til de yngre

Folkene bag RoseLiv-koncerten med Hans Kurt Johnsen i spidsen vil gerne appellere til det lidt yngre publikum, og det kommer til udtryk på flere måde. Foruden 21-årige Emmelie er det også ungdommen, der tager fat, når bandet L.I.G.A. går på scenen. De tre medlemmer i bandet, Nicky Russell, Feras Agwa og Ihan Haydar, alle danske med udenlandske aner, er alle i starten af 20´erne.

Amin Jensen konferencier

Trods foryngelsen er der stadig gode tilbud til det mere traditionelle RoseLiv-publikum. I år står De 3 Kgl. Tenorer, John Venning, Sune Hjerrild og Peter Andersen på programmet og sammen med sopranen Dorthe Elsebet Larsen og pianist Knud Rasmussen vil de sørge for en flot musikalsk oplevelse. Det hele bindes sammen af entertaineren Amin Jensen, som for første gang kommer til RoseLiv-koncert.

Billetsalget til koncerten søndag den 2. marts kl. 19.30 åbnede i går på Billetnet.

Læs mere på RoseLivs hjemmeside her

Køb billet her

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.