Gå til hovedindhold

Handicapråd sætter fokus på sociale medier

10. februar 2014
Kort fortalt
Det Centrale Handicapråd, som rådgiver regeringen og Folketinget om handicapspørgsmål, er blevet genudpeget og får nyt medlem, som er ekspert i digital mediestrategi.
Thumbnail Det er Astrid Haug, selvstændig digital kommunikationsrådgiver, der skal styrke Det Centrale Handicapråd inden for de sociale medier.Rådet, der har eksisteret siden 1980, har blandt andet bidraget til regeringens handlingsplan på handicapomområdet, som kom i oktober sidste år. Handlingsplanen præsenterer regeringens visioner for handicapområdet, der fokuserer på, at mennesker med handicap skal blive mere selvstændige og have mere ansvar og indflydelse på deres eget liv.

Mange gengangere

Det Centrale Handicapråds medlemmer består af personer fra forskellige patientforeninger og aktører på handicapområdet og udpeges af socialministeren for en fire-årig periode. På nær Astrid Haug er alle medlemmer gengangere fra sidste periode, hvor Rådet blev omstruktureret.At så mange har valgt at stille op igen, er et udtryk for, at både rådsmedlemmerne og deres organisationer er tilfredse med den nye konstruktion, mener rådets formand, Tue Byskov Bøtkjær.”Det glæder mig, at medlemmerne så massivt har valgt rådet til igen. Det bekræfter mig i, at vores konstruktive tilgang til arbejdet er rigtig,” siger Tue Byskov Bøtkjær.

Gennemført stor kampagne

Det Centrale Handicapråd har udover input til regeringens handlingsplan også gennemført en stor kampagne om inklusion i folkeskolen, som handler om at integrere børn med handicap i den ordinære folkeskole. Rådet har også arbejdet med beskæftigelse og medborgerskab for mennesker med handicap og offentliggjort en undersøgelse om, hvordan de fremstilles i medierne. Læs mere Det Centrale Handicapråd her    
Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.