Kold rabarbersuppe med bær og ingefærcreme
9. september 2014
Kort fortalt
Rabarbersuppe med friske bær er hurtig, let og total sommerlig. Den kræver kun, at du begynder i god tid, så suppen kan nå at blive rigtig kold.

Til 4 personer
Ingredienser:
400 g. rabarber i skiver
100 g. rørsukker
1 stang vanilje med marv og stilk
7 dl. vand Ingefærcreme
100 g. hvid chokolade
200 g. græsk yoghurt
2 tsk. hakket syltede ingefær (eller 1 tsk. frisk ingefær)
Pynt:
Friske bær og mynte
Sådan gør du:
Kog rabarber, rørsukker, vanilje og vand i 10-15 minutter.
Tag herefter vaniljestangen op, blend suppen og køl den ned.
Smelt den hvide chokolade ved svag varme og pisk den ned i halvdelen af den græske yoghurt til konsistensen er ensartet.
Pisk derefter resten af yoghurten i sammen med hakket ingefær og sæt cremen på køl.
Server suppen med en kugle ingefærcreme, friske bær samt lidt mynte.
Relaterede artikler
Der er ingen kommentar endnu
Tilføj kommentar
Dit navn
Anonym