Gå til hovedindhold

Kom til standup-show med Ellie Jokar 27. august i Bremen Teater

12. august 2015
Kort fortalt
Den 27. august debuterer Scleroseforeningens ambassadør Ellie Jokar med sit første standup-show på Bremen Teater. Det er første gang en kvindelig muslimsk standup-komiker optræder i Danmark... og så har hun sclerose
Thumbnail

"Knald eller fald" hedder showet, og Ellie bruger det, at hun har sclerose i showet. Det er formentlig første gang på dansk grund, at et standup-show vil indeholde sclerose fra første hånd. 

Ellie har nedbrudt fordomme og flyttet grænser i opsigtsvækkende tv-programmer som”Det slører stadig” på DR2 og”Hvem f…..er Ellie?” på DR3.  Nu har Ellie fået en ny stor udfordring. Den 27. august debuterer hun med sit allerførste solo standup-show, som - med hendes egne ord - gør hende til Danmarks første ”brune” kvindelige standup’er.

Kvinder kan være sjove

Som hovedrolle-indehaver i DR3-dokumentaren ”Hvem f….. er Ellie” og den banebrydende satireserie ”Det slører stadig” er Ellie vant til at befinde sig i rampelyset. Men den 27. august bliver første gang, hun påtager sig den store opgave at få publikum til at grine i så lang tid – helt alene på scenen og uden hjælpemidler.
”Jeg er vant til at bryde grænser og kaste mig ud i nye udfordringer. Men det er godt nok en skræmmende tanke at skulle stå foran så mange mennesker og vide, at det er knald eller fald. Forhåbentligt kan jeg overbevise publikum om, at kvinder – på trods af den typiske fordom – faktisk godt kan være sjove", siger Ellie.

Første kvindelige, muslimske standup-komiker

Samtidig er det første gang, at en kvindelig muslimsk standup-komiker optræder i Danmark, og Ellie vil åbne op for et kvindeunivers, som kun få har adgang til:
”Jeg er ikke bange for at tage fat på kontroversielle emner, som handler om fordomme, kulturforskelle og sygdom, og jeg håber, at publikum går derfra med et smil på læben og et andet syn på bl.a. sclerose, homoseksualitet og det at være muslimsk pige i det danske samfund…og måske også kvindelig ansigtsbehåring.”
Du kan komme med og se, om det lykkes Ellie at  få publikum til at grine på Bremen Teater, når hun for allerførste gang optræder med sit solo standup-show den 27. august, 2015.

Billetter kan købes her 

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.