Gå til hovedindhold

Kys Sclerose Farvel kampagnestart nærmer sig

21. april 2017
Kort fortalt

I hele maj måned sætter vi ekstra fokus på at kysse sclerose farvel. Vi står klar med konkurrencer, overraskelser og ikke mindst dine personlige historier.

Thumbnail

I hele maj måned sætter vi ekstra fokus på at kysse sclerose farvel. Vi står klar med konkurrencer, overraskelser og ikke mindst dine personlige historier. Maj måned er nemlig også måneden, hvor vi gerne vil bringe din særlige historie på vores sociale medier. Brug dine kreative evner til at lave din egen indsamling eller til at sprede budskabet om behovet for forskning i sclerose. Send derefter historien til Sari Simonsen på ssi@scleroseforeningen.dk. Fortæl i din mail, hvad du gør for at udbrede kendskabet til sclerose, eller hvordan du formår at indsamle flotte beløb til forskning. Så deler vi den med vores mange følgere på de sociale medier.

Én af de mange fantastiske historier, vi allerede har hørt om, er historien om Jens Hakon Borgbjerg, der gennem et post på Facebook, hvor han ærligt og åbent fortæller om de tanker, der melder sig, når man har sclerose, fik indsamlet 15.000 kr. til forskning. Jens har haft sclerose siden sommeren 2016, og hans historie rørte os og mange andre.

Vi glæder os til maj måned og til at kysse sclerose farvel.

Jens`historie:

”Sclerose har ikke en stor indsamling på TV, eller støttesange på iTunes...

Men sygdommen rammer, ubarmhjertigt, ca. 600 NYE patienter hvert år. Det er rundt regnet, 2 nye patienter HVER DAG!

Ofte er det unge, mellem 20 - 40 år, som rammes...

Én af dem, er mig...

Der er INGEN muligheder for helbredelse...INGEN!

Symptomerne er alt fra ekstrem træthed, til manglende kontrol over ben, arme, blære. Føleforstyrrelser, rystelser eller tale- og synkeforstyrrelser...Man skal leve med en evig viden om, at sygdommen før eller siden, rammer dig igen...og igen...og igen...

Er det synet næste gang? Hukommelsen? Flere smerter? Skal jeg permanent i kørestol næste gang? Hvor længe har jeg tilbage, som nogenlunde "normalt fungerende"... Det er kun et spørgmål om tid...

 Et evigt farvel til et helt almindeligt liv, som langt de fleste, tager helt for givet....

 Det er MIT liv....

 Jeg gør ALT hvad der står i min magt...

 Mit livs kamp... Og jeg vil altid være "underdog"

Derfor håber jeg, at jer som jeg har danset, grinet, grædt, sunget, roet, drukket og alt mulig andet med, vil hjælpe mig med at kysse sclerose farvel. ”

- SMS "KYS50" til 1231 så donerer du 50kr. til forskning i sclerose.

 

 

 

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.