Gå til hovedindhold

Ladywalk støtter Scleroseforeningen i 2014

20. september 2013
Kort fortalt
For femte år i træk har Ladywalks bestyrelse offentliggjort, at Scleroseforeningen skal være den ene af de to støtteorganisationer, som modtager støtte i 2014

I et kapløb med en række andre organisationer blev det i denne uge offentliggjort, at Scleroseforeningen i 2014 igen er blevet valgt som støttepartner for Ladywalken. Det blev afgjort ved en afstemning på Ladywalks hjemmeside, hvor alle kunne gå ind og stemme.

”Det er helt fantastisk, at vi får lov at deltage igen, og at det er os, de for femte år i træk donerer overskuddet for Ladywalk indsamling til”, siger Mette Bryde Lind, direktør i Scleroseforeningen.

Sammen med Hjerteforeningen, som er den anden organisation, vil Scleroseforeningen dermed i 2014 være de to organisationer som modtager støtte fra Ladywalk. Scleroseforeningen har tidligere dannet ”støtte-duo” med Hjerteforeningen både i 2010 og i 2011.  

Samarbejdet med Ladywalken har været en særdeles god oplevelse for Scleroseforeningen, og derfor glæder vi os til det kommende samarbejde i 2014.  

”Ladywalken har simpelthen været en så positiv begivenhed i Scleroseforeningens regi, og vi er så glade for, at der er fokus på kvinde-sygdomme”, siger Mette Bryde Lind, direktør i Scleroseforeningen.

Scleroseforeningen har i år modtaget 250.000 kr. fra Ladywalks 10 gå-events for kvinder, som blev afholdt i slutningen af maj måned i år. Det er fjerde år, at Scleroseforeningen modtager penge fra Ladewalk, og i alt har vi modtaget 900.000 kr.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.