Gå til hovedindhold

LEDIGE PLADSER til Yogaworkshop med Garth McLean 3- 4. juni 2014

28. maj 2014
Kort fortalt
For gangbesværede i større eller mindre grad og kørestolsbrugere med sclerose

Igen i år har du chancen for at møde en helt unik kapacitet inden for yoga og sclerose. Den amerikanske IYENGAR® yogalærer Garth McLean, kommer hvert år til Danmark og underviser MS’ere i yoga, der er tilpasset den enkeltes funktionsniveau. Garth McLean har tidligere i livet haft en aktiv skuespillerkarriere, men besluttede efter at have fået konstateret Multipel sclerose, at hellige sig yoga, for at se om det kunne påvirke hans liv og sygdom i positiv retning. I dag har han trænet mange år og har stor erfaring og viden om emnet.

Positiv indvirkning

Garth har en sjælden kompetence til at undervise mennesker med MS.  Han kender sygdommen indefra og kan i kraft heraf balancere på den fine linje, det kræver at udfordre kroppen, uden at gå over grænsen. Han er en ildsjæl der er kvalificeret på et højt niveau og modtager selv jævnligt undervisning hos Iyengar familien i Indien (grundlæggeren af denne form for yoga der fokuserer særligt på det fysiske aspekt).

Mange af øvelserne er blide stræk, og der veksles mellem aktivitet og hvile. I IYENGAR® yoga bliver der brugt hjælpemidler som bælter, stole, pøller og blokke–så alle kan være med! IYENGAR® yoga er et dynamisk og vitalt system med en dyb positiv indvirkning på dit humør og velbefindende.

På kurset vil du få kendskab til grundlæggende yogaøvelser, og du har efterfølgende en basis for at praktisere øvelserne derhjemme. Det er ikke nødvendigt at have forudgående kendskab til yoga.

Sted (bemærk anden adresse end sidste år)

Københavns Roklub
Tømmergravsgade 13
2450 København SV

(Gode parkeringsforhold, handicapadgang og – toilet.)

Tidspunkt

Tirsdag 3.juni kl. 10.00 - 15.00 inkl. en hel times pause (2x2 timer)
Onsdag 4.juni kl. 10.00 - 15.00 inkl. en hel times pause (2x2 timer)

Pris

800,- kr. 

Tilmelding

Bindende tilmelding sker til Solveig Eriksen, senest den 28. maj på mail:solskineriksen@hotmail.com. Herefter får du en bekræftelse på pladsen og kontonr til betaling. Da Scleroseforeningen støtter økonomisk, bedes du ved tilmelding oplyse fulde navn og adresse, samt hvilken lokalafdeling du tilhører.

Workshoppen er for alle med MS. Det er nødvendigt, at kørestolsbrugere har egen hjælper med.

STADIG LEDIGE PLADSER
 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.