Gå til hovedindhold

Lokalafdeling Nordsjælland Øst kysser grønt

21. september 2015
Kort fortalt
Fredag den 25. september er der kulturnat i Helsingør. Lokalafdelingen har fået en ellers lukket butik i bycentret, og her er der koncert med 8Ball

På fredag kommer der gang i den og fokus på sclerose, når der er Kulturnat i Helsingør. I den anledning har lokalafdelingen lavet et større event, som finder sted i Helsingør bycenter ved Cafe Tower. Over for Cafe Tower ligger en ellers lukket butik, som Bycenteret har "doneret". Her vil der fra cirka klokken 18 være musik, og klokken 20.30 kommer hovedattraktionen: bandet "8Ball", som spiller koncert, og derefter kan man tage billeder få autografer mm.

"8Ball er nok mest et ungdomsband, men Lokalafdelingen håber, at alle kan have lyst til at deltage for at opleve stemningen. Eventen handler om, at få mere viden om sclerose ud til gruppen af yngre mennesker -  både fordi de kan risikere at blive ramt, men også i håb om, at vi kan fjerne nogle af de tabuer, som kommer af uvidenhed, når fx mor eller far har sclerose," siger Lokalafdelingsformand Laila Rohde Mortensen. 

Andre støtter også

I den lukkede butik laver Cafe Tower salg af drikkevare og donerer 30 procent af omsætningen til forskning i sclerose.
Føtex har doneret kager, der vil blive solgt, og derudover vil der være bod med information om sygdommen, uddeling af balloner, bolsjer og foldere. Der vil desuden være flere konkurrencer med gevinster, som er gaver doneret af bycenterets butikker. Hver en krone, der tjenes vil gå til forskning i sclerose.

"Rundt i bycenteret vil nogle piger fra butikken "Viktors verden" gå rundt og skabe opmærksomhed og få folk til at stoppe op for,  hvorfor går der en pige rundt i ikke særlig meget tøj en fredag tæt på oktober?. De skal selvfølgelig lokke folk til vores arrangement, så vi kan fortælle om sclerose, og en af vores konkurrencer handler om, at man tager en "selfie" med sig selv og en pige og smide den på Instagram under #vikyssergrønt. 21.30 trækker vi lod om lækker gave blandt deltager billederne," siger Laila Rohde Mortensenm der lige har en sidste opfordring med på vejen: 

"Der er ingen tilmelding, man kommer bare og tag gerne familien med eller reklamer rundt blandt dem, du kender. Er du på Facebook, kan du følge siden "Vi kysser grønt", hvor der dagligt kommer opdateringer."
 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.