Gå til hovedindhold

Mette Bryde Lind stopper i Scleroseforeningen

12. maj 2015
Kort fortalt
Scleroseforeningens direktør bliver ny direktør i Gigtforeningen
Thumbnail

Scleroseforeningens direktør gennem de sidste snart seks år stopper på posten som direktør for at blive direktør i Gigtforeningen. Det sker senest med udgangen af august 2015.

Formand for Scleroseforeningen Christian L. Bardenfleth beklager direktørens afgang:
”Jeg har sat umådelig stor pris på mit samarbejde med Mette både fagligt og personligt, og Mette har i den grad været med til at udvikle og synliggøre vores forening og kæmpet for vores sag på den mest professionelle måde og tilmed med stort personligt engagement,” siger han og fortsætter:

”Mette er blevet tilbudt at blive direktør i Gigtforeningen, og den udfordring har Mette valgt at sige ja til. Jeg har naturligvis ønsket Mette et stort tillykke med den nye stilling og ønsket hende god vind fremover - men har da også meget tydeligt sagt, at vi ALLE kommer til at savne hende!”

Mette Bryde Lind kom til Scleroseforeningen i 2010 fra Hillerød Kommune, hvor hun var direktør for sundhedsområdet. Formand Christian L. Bardenfleth vil nu sætte gang i arbejdet for at finde en ny direktør:
”Jeg vil nu straks holde møde i formandsskabet og drøfte den nye situation, herunder hvorledes vi hurtigst og bedst muligt får en ny direktion på plads, således at vores forening kan fortsætte sit vigtige arbejde uden at miste momentum. ”
 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.