Gå til hovedindhold

MS Bike Challenge rammer snarligt de danske landeveje

24. april 2017
Kort fortalt

Holdene er sat, ruten er tjekket og detaljerne næsten på plads. MS Bike Challenge cykler for alvor snart af stablen - helt præcist den 6.-7. maj. 123 tilmeldte fordelt på 24 hold har trænet, fået kilometer i benene og lagt en plan for, hvordan de sammen gennemfører ruten København-Skagen på 722 kilometer på max. 30 timer.

Thumbnail

Deltagerne er både professionelle ryttere og motionister, men fælles for dem er, at de cykler for en verden uden sclerose. Fundraisingen har bestået af alt fra flødebolleløb, som holdet Tri4chicks arrangerede, til indendørs spinning i de kolde vintermåneder, arrangeret af Team Min Cykel.

Tina Nielsen er kæreste med Per Drews som cykler med på Team Min Cykel. Hun har haft sclerose i de sidste 10 år og sender denne tak afsted til alle de mennesker, der hopper i sadlen og begiver sig ud på de danske landeveje for at indsamle penge til forskning i sclerose.

”Jeg bliver simpelthen så glad, når mennesker lægger krop, sved og tid til at cykle for sclerose og en god sag. Jeg er både stolt af og enormt glad for, at nogle søde mennesker vil cykle for mig og andre, som lever hver dag med denne her sygdom. Jeg håber, at I får den sejeste tur med sved på panden og masser af sammenhold og gode timer på landevejen. I er en inspiration for mange. God vind og diamanter i stængerne herfra.” (Tina Nielsen)

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.