Gå til hovedindhold

MS Bike Challenge: TT Riders fundraiser fra København til Skagen

20. oktober 2016
Kort fortalt

MS Bike Challenge er Scleroseforeningens forholdsvis nye fundraisingevent, der i korte træk går ud på at cykle fra København til Skagen – på maksimalt 30 timer. En udfordring, der tiltaler team TT Riders (se billeder ovenfor), som derfor har meldt sig til MS Bike Challenge i 2017. Allerede nu er de godt i gang med at få kilometer i benene og fundraise til fordel for forskning i sclerose.

Thumbnail

MS Bike Challenge er klar til at sende deltagerne ud på det 722 kilometer lange løb, der i 2017 afholdes den 6. maj. På nuværende tidspunkt er deltagerne i gang med at fundraise, og også her går der sport i den. Specielt, hvis man spørger de tre venner Emil K. Villadsen, Michael Mondrup og Casper Christensen, der kommer fra henholdsvis Vanløse og Haslev, og tilsammen udgør fundraising teamet TT Riders. De elsker at konkurrere – også vennerne imellem.

De tre venner er til dagligt aktive sportsfolk, og de er alle engageret i forskellige typer af velgørenhedsarbejde.

"Vi har tilmeldt os MS Bike Challenge, da vores største motivation for at fundraise for MS Bike Challenge er, at der er nogle mennesker, som får bedre muligheder eller får et nemmere liv, fordi vi samler ind," fortæller Emil Villadsen.

At hjælpe andre er noget, der ligger TT Riders naturligt for, og det giver dem en god mavefølelse.

"Jo mere vi er begyndt at arbejde med det her projekt, jo mere er det også gået op for mig, hvor meningsfuldt det er for mig at hjælpe. Sclerose er en frygtelig sygdom for den enkelte og dennes familie, og hvis jeg kan hjælpe med at komme et skridt nærmere på en form for bedring, så bliver jeg rigtig glad," udtaler Emil Villadsen.

Støtte fra venner og bekendte

TT Riders er det hold, som på nuværende tidspunkt har indsamlet flest penge til MS Bike Challenge. Indsamlingen foregår gennem indsamlingssiden Betternow og TT Riders egen facebookside TT Riders - kampen imod sclerose. Det foreløbige resultat, som i skrivende stund har rundet 7000kr., kan de takke venner og bekendte, der hjerteligt støtter op om de tre venners indsamling, for.

"Jeg tror, at det handler om at fortælle den gode historie og at gøre sit netværk opmærksom på muligheden for at støtte op om en god sag," siger Casper Christensen.

TT Riders ser frem til den 30 timer lange udfordring og det at få en unik oplevelse som venner. De er spændte på at skulle cykle om natten og de lange seje træk i sadlen gennem landet.

"Jeg ser allermest frem til at være sammen med mine venner og få den fantastiske oplevelse, det vil være at cykle igennem hele Danmark," fortæller Emil Villadsen.

"Nu er vi jo konkurrencemennesker, så det kunne da også være sjovt, hvis vi fik en god tid igennem landet."

Anders Langhoff Hald, der er projektleder på MS Bike Challenge ønsker at lave et 100 procent fundraising event, hvor deltagerne kan bruge alle kræfter på at fundraise, og deltagelsen er derfor gratis. Alle indsamlede midler går til forskning i sclerose.

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.