Gå til hovedindhold

Nu kan din familie være med til at teste nyt spil

29. april 2016
Kort fortalt
Specialestuderende er ved at udvikle et kortspil til familier med sclerose. Hun har brug for nogle frivillige testere til spillet, inden det er færdigt.
Thumbnail

Gertrud Skyt Høj er specialestuderende på Game Art, Design & Development på Kunstakademiets Designskole, og her er hun i gang med at udvikle et spil, der kan hjælpe børnefamilier med at tale om alle følelser og situationer, der opstår, når sclerose kommer ind i familien.

Inden spillet kan udgives, skal det testes af nogle brugere, og dem efterlyser hun her:

Kære forældre

Mit navn er Gertrud, og jeg er ved at skrive speciale i spildesign på Kunstakademiets Designskole.

I den forbindelse er jeg i gang med at udvikle et kortspil for børnefamilier, hvor multipel sclerose er en del af hverdagen. Spillet skal hjælpe hele familien med at tale om de svære følelser og om hverdagssituationer, man kan komme ud for som mennesker med sclerose og som pårørende. Jeg ønsker at skabe et rum, hvor I og børnene gennem leg har tryghed til at spørge og fortælle om det, I går og tænker på.

Spillet er under udvikling, og jeg har brug for nogle familier, der vil være friske på at afprøve det. Jeg vil være til stede for at introducere spillet og reglerne, og efterfølgende vil jeg observere hvordan spillet går. Det skal hjælpe mig til at forbedre spillet efterfølgende.

Jeg håber, at I har lyst til at sætte ca. 1 time af til at afprøve spillet og give feedback. Selve spillet tager ca. 30. minutter at spille, og afprøvningen vil foregå i en af de to første uger i maj. Jeg vil kontakte jer for nærmere aftale om tidspunktet.
Afprøvningen vil foregå i Scleroseforeningens lokaler på Mosedalvej 15, 2500 Valby.
Hvis I kunne tænke jer at hjælpe mig med at afprøve spillet, skal I skrive jeres navn, mail og telefonnummer til min email: gskythoj@gmail.com
Mange tak for jeres tid.

Med venlig hilsen
Gertrud Skyt Høj
Specialestuderende på Game Art, Design & Development på Kunstakademiets Designskole

For spørgsmål kan Gertrud kontaktes på telefon: Tlf: 22808180

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.