Gå til hovedindhold

Nu kan hele Danmark være med til at samle ind

30. juni 2017
Kort fortalt

”Vi rykker os for forskning” giver mulighed for, at alle, der bor uden for Region Hovedstaden og Region Midt, også kan være med i Scleroseforeningen og Gigtforeningens husstandsindsamling den 10. september.

Thumbnail

Fyld en bil med 3-4 indsamlere uden for de to regioner og kør til et indsamlingssted i de to regioner, så byder vi på kørselstilskud og på sandwich og vand – og på muligheden for at være med til den festlige dag, hvor vi samler ind til forskning i gigt og sclerose.

Den 10. september er dagen for den store fælles husstandsindsamling, hvor vi ligesom sidste år samler ind i Region Midtjylland og Region Hovedstaden til forskning i gigt og sclerose. Med dette nye initiativ forsøger vi at gøre dagen i år til én stor fælles indsamlingsdag for alle medlemmer, også dem, der bor uden for de to regioner.

Hele landet kan komme med

Scleroseforeningen og Gigtforeningen har i dag kun tilladelse til at samle ind i Region Hovedstaden og Midt, men på denne måde, kan alle være med. Og på denne måde kan vi lægge fundamentet for at udvide indsamlingen på sigt.
”Det betyder ufatteligt meget, at der er så mange indsamlere som muligt. Vores erfaring fra andre organisationer siger, at hver indsamler i gennemsnit samler 1000 kroner ind. Derfor vil det have stor betydning, at vi får flere indsamlere transporteret ind i de to regioner,” siger kampagneleder Mai Thode.

Hvad skal du gøre?

Aktiviteten består i, at I samler så mange medlemmer som overhovedet muligt og koordinerer kørelejlighed til alle. Sammen kører I til et bestemt indsamlingssted og får udleveret jeres indsamlingsbøsser.

Vil du med?

Kontakt din lokalafdelingsformand, som står for at koordinere indsatsen.  

Du finder en oversigt over alle lokalafdelinger her.

Du kan også skrive til Indsamlingsteamet, hvis du vil høre mere og tilmelde dig:

indsamling@vistaaropforhinanden.dk

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.