Gå til hovedindhold

Ny bog sætter fokus på kronisk sygdom

10. marts 2014
Kort fortalt
Bogen ” Kronisk Ramt” henvender sig til dig, der er påvirket af kronisk sygdom enten som syg, pårørende eller behandler.

Står du i en situation, hvor du har fået kronisk sygdom tæt ind på livet, er bogen ”Kronisk ramt” måske noget for dig. Eksperter bidrager med synspunkter og vinkler i forhold til dine udfordringer i kampen for at genskabe et liv i balance. Cases er med til at sætte fokus på, hvordan du selv kan tage et aktivt medansvar, når du bliver påvirket af kronisk sygdom.

Kronisk sygdom

1,7 million danskere er i dag påvirket af kronisk sygdom. Der er forskel på, hvordan man bliver påvirket fysisk og funktionelt, men alle bliver ramt på livskvaliteten og psyken.

 

Direktør for Danske Patienter, Morten Freil mener, at de fleste rigtig gerne selv vil tage ansvar, men finder det svært at navigere i alle de tilbud og udfordringer, man møder på sin vej igennem systemet.

”Hvordan skal man finde overskuddet til at tage ansvar og navigere, når man dels er ramt af kronisk sygdom, men derudover også er blevet ramt på psyken som en naturlig konsekvens af det at blive kronisk ramt?,” Siger Morten Freil.

Hans håb er, at bogen kan bidrage til en større forståelse og rummelighed, hvilket vil være til både glæde og gavn for alle.

Forfatterens vej tilbage

Bogen ”Kronisk ramt” er en autentisk og oprigtig historie om Jeanne Fairys vej tilbage til et meningsfyldt liv. Jeanne var i 2009 ude for en alvorlig rideulykke, hvor hun fik en kronisk hjerneskade og flere følgesygdomme. Ved hjælp af sin vilje og sin tro på sig selv, har hun skabt en karriere, og fået familien på ret køl igen.

Bogen giver et stærkt billede af, hvordan Jeannes liv blev påvirket, da hun fra den ene dag til den anden skulle leve med helt nye forudsætninger. Jeanne tog udgangspunkt i sin uddannelse og arbejde som psykoterapeut og fandt en ny mening med livet, som hun nu deler med læseren.

Anskaffelse af bogen

Medlemmer af Scleroseforeningen kan købe bogen for 249,95 kr. (normalpris kr. 299,95). Bogen leveres portofrit.

Send mail med navn og adresse til salg@muusmann-forlag.dk og skriv ”Scleroseforeningen” i emnefeltet.

Muusmann Forlag fremsender herefter et eksemplar af bogen sammen med en faktura. 

Du kan læse mere på:

http://www.muusmann-forlag.dk/

 

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.