Gå til hovedindhold

Ny gruppe for studerende med sclerose

9. oktober 2015
Kort fortalt
Mads Bjørnsen er 26 år og går på dyrlægestudiet. Ved siden af bøgerne er han aktiv i Scleroseforeningens ungearbejde. Nu har han startet en ny Facebook gruppe – særligt for studerende med sclerose.
Thumbnail

Jeg er meget positiv over, hvor hurtigt vi kom op på 30 medlemmer indenfor den første uge, og hvor aktive folk er derinde,” siger Mads Bjørnsen, som er primus motor for den nye Facebook gruppe: Studerende med sclerose

Formålet med gruppen er, at unge studerende kan danne et fællesskab om det at være studerende og at kæmpe med en uforudsigelig sygdom.

”Jeg mener, det er vigtigt at have den her gruppe. Da jeg selv startede med at studere, manglede jeg nogen, jeg kunne udveksle erfaringer med. Nogen, som var det samme sted i livet som mig og i samme situation,” fortæller Mads, som fik sclerose allerede som 20-årig.

Spørgsmålene i gruppen handler om alt fra handicaptillæg til, hvordan man taler med sine medstuderende om, at man ikke kan være med til alle sociale aktiviteter, selvom man gerne vil. 

”Jeg håber, at gruppen en dag bliver så velkendt, at har man sclerose og er studerende, så ved man, at gruppen findes. Enten ved hjælp af Scleroseforeningens hjemmeside eller via info fra uddannelsesstedet”. 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.