Pestosalat med majs, kikærter og Røde Kidney bønner
10. juli 2015
Kort fortalt
En lækker salat. Måske kan den supplere et godt stykke kød fra grillen?

Tilberedningstid: 20 min.
4 personer
Det skal du bruge:
1 dåse Bonduelle Kikærter (265g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner (250g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Majs (140g drænet vægt)
1 agurk
400 g tomat, gerne cherry tomater
2 spsk. olivenolie
¼ dl hvid balsamico eller hvidvinseddike
2 spsk. grøn pesto
Salt og peber
Sådan gør du:
Hæld væsken fra kikærter, kidneybønner og majs og skyl i koldt vand. Skær agurk i små tern og tomater i mindre stykker. Vend kikærter, kidneybønner og majs i en marinade af olivenolie, balsamico og grøn pesto og smag til med salt og peber. Bland dernæst med agurk og tomat og drys med rucola. Servér med ristet pestobrød.
Relaterede artikler
Der er ingen kommentar endnu
Tilføj kommentar
Dit navn
Anonym