Quinoasalat med majs & black-eyed bønner

Tilberedningstid: 20 min.
4 personer
Det skal du bruge:
100 g quinoa
1 dåse Bonduelle majs (140g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Black-Eyed Bønner (265g drænet vægt)
½ dl olie
Saft fra 1 citron
1 spsk. frisk hakket koriander
Salt og peber
2 avocado, moden men fast
300 g tomater, gerne blandede
Frisk koriander
Sådan gør du:
Skyl quinoa grundigt i koldt vand, og kog dem i letsaltet vand som anvist. Hæld væsken fra majs og bønner, skyl i koldt vand. Pisk olie, citronsaft, koriander, salt og peber sammen. Halver avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i mindre stykker. Vend straks forsig-tigt avocado stykkerne i marinaden. Skær tomaterne i mindre stykker og vend dem i dressingen sammen med majs, bønner og quinoa. Smag salaten til med salt og peber, og lad den trække lidt. Drys med ekstra koriander inden servéring.