Gå til hovedindhold

Rekordindsamling i Esbjerg

27. juni 2014
Kort fortalt
Den ene tusindkroneseddel efter den anden kom til syne til fordel for Scleroseforeningens indsamlingskampagne ”Kys sclerose farvel”
Thumbnail

De første indsamlingsbøsser i Scleroseforeningens landsdækkende butiksindsamling er ved at blive tømt i disse dage – og i Esbjerg er resultaterne mere end gode.

”Vi har ikke oplevet noget lignende før i forbindelse med scleroseforeningens indsamlinger,” fortæller koordinator Dorte Flyvbjerg Reis. Hun fortsætter:
”I en af bøtterne fandt vi ikke bare en, men hele fem tusindkronesedler. Det er dejligt, at borgerne igen i år på denne måde støtter op om lokalforeningens indsamling”.

Alle rekorder slået

Foreningen er atter lykkedes med at slå alle rekorder fra tidligere år. Hele 83.000 kr. blev resultatet i Esbjerg by og kommune tilsammen.
”Folk har ikke mere pengepungen fyldt med småpenge. Der betales med kort, så vi har igen i år rettet fokus på muligheden for at købe sig til at støtte forskningen i sclerose. Ud over de mange bøtter er det lykkedes at sælge støtteprodukter til butiks og erhvervsdrivende, hvilket har bidraget til det flotte indsamlingsresultat. Endelig har vi i et succesfuldt samarbejde med Handelsforeningen ”Esbjerg City” i år indsamlet ca. 17.000 kr. ind til fordel for scleroseforeningens kampagne ”Kys sclerose farvel”. Alle disse nye tiltag bidrog samlet til det flotte resultat,” siger Dorte Flyvbjerg Reis.

Det samlede resultat er ikke klar endnu

Scleroseforeningen har haft ca. 10.000 indsamlingsbøsser ude i butikker i hele landet, og mange steder i landet tømmes de i disse dage. Flere steder får de dog lov til at stå sommeren over, så det endelige resultat kendes først sidst på sommeren.
 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.