Gå til hovedindhold

Sclerosehospitalernes kvalitet er helt i top

25. april 2014
Kort fortalt
De to sclerosehospitaler i Haslev og Ry har været igennem en grundig undersøgelse, hvor deres kvalitet er blevet undersøgt. Nu er afgørelsen på undersøgelsen kommet: Der er ikke en finger at sætte på de to hospitaler
Thumbnail

Det er IKAS (Institut for Kvalitetsakkreditering i Sundhedsvæsenet) der med to fagpersoner har undersøgt sclerosehospitalerne i Haslev og Ry. Alt fra gennemgang af kvalitetsstandarder og retningslinjer og journaler til interview med patienter og medarbejdere har været med til at bedømme, om alt er i orden på de to matrikler.

Nu er afgørelsen kommet, og den fastslår, at når der er tale om sclerosehospitalerne, så er kvaliteten i top.  Den endelige afgørelse i akkrediteringsnævnet lyder: ”Alle indikatorer er helt opfyldt”, og derved har hospitalernes arbejde for at blive kvalitets-akkrediteret båret frugt.

Især fremhæves hospitalernes evne til at inddrage patienter og pårørende samt at sikre, at patienternes egne mål opfyldes, som noget sclerosehospitalerne kan være stolte af. Hospitalsdirektør for Sclerosehospitalerne i Danmark, Brita Løvendahl, siger:

”For Sclerosehospitalerne er den vigtigste kvalitet, når patienten siger: ”Jeg oplever at det hele bare handler om mig og mine behov – også selv om jeg godt kan se, at I har travlt!”. For os handler det om hver enkelt patient. At kunne prioritere og fokusere og hele tiden stræbe efter at gøre det bedst muligt med de ressourcer, vi har. Der ligger hårdt arbejde i lang tid bag at få den ultimativt bedste kvalitetsvurdering et dansk sygehus kan få. Til gengæld gør det hverdagen nemmere, når et kvalitetsprogram først er indarbejdet og man ’bare’ skal gøre det sædvanligt godt – hver gang. Det er en stor anerkendelse til de kompetente og engagerede medarbejdere, vi har.”

Læs hele afgørelsen på IKAS' hjemmeside

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.