Gå til hovedindhold

Støtte til Scleroseforeningen på vej fra el- og naturgaskunder

4. november 2014
Kort fortalt
Når kunderne i Sydfyns Elforsyning tænder radiatoren, vasker tøj eller støvsuger, så støtter de fremover Scleroseforeningen med 2 øre per kWh og 10 øre per m3 naturgas
Thumbnail

Sydfyns Elforsyning har for ganske nylig lanceret SupportEnergi. Det går ud på, at de kunder, som tilmelder sig SupportEnergi er med til at beslutte, hvilken organisation, klub eller forening, Sydfyns Elforsyning skal yde støtte til.

Scleroseforeningen er en af de heldige foreninger, som kunderne kan støtte gennem deres el- og naturgasforbrug.

”Scleroseforeningen yder et vigtigt stykke arbejde. Alle kan blive ramt af sygdommen – én selv eller ens nærmeste -, og derfor er det så vigtigt, at vi alle bakker op om dem, der har og frembringer ny viden, og som kan hjælpe og gøre en forskel,” siger Claus Holm Andersen, kunde- og markedschef hos Sydfyns Elforsyning.

Støtten til Scleroseforeningen er på 2 øre/kWh el, hvilket giver en årlig støtte på cirka 100 kroner per kunde ved et elforbrug på 5.000 kWh, og har man et naturgasforbrug på 1.500 m3, så støtter man årligt med 150 kroner.

”250 kroner lyder måske ikke af meget, men har vi 100 kunder, der peger på Scleroseforeningen, så kommer der altså 25.000 kroner i kassen – og det er det vigtigste,” siger Claus Holm Andersen.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.