Gå til hovedindhold

Stadig ledige pladser til gratis konference 9. marts

15. februar 2016
Kort fortalt
Kom og hør om dansk forskning i sclerose - og vær med i session om, hvad du synes forskerne skal forske i fremover. Det er gratis, og der er plads til dig.
Thumbnail

Scleroseforeningen har 40 gratis pladser til sine medlemmer til en spændende konference om dansk scleroseforskning på Scandic Hotel i København.
Dansk Selskab for Forskning i Multipel Sklerose (DAREMUS) holder for andet år i træk nationalt forskningsmøde om sclerose i København. Det foregår den 9. marts 2016 kl. 10.00 til 17.00 på Scandic Hotel, Vester Søgade 6, 1601 København V.

På mødet vil de nyeste resultater inden for dansk forskning i MS blive præsenteret. DAREMUS-prisen på 75.000 kroner vil blive uddelt, og Scleroseforeningen vil gå i dialog med deres medlemmer om, hvad de drømmer om, at forskerne vil tage fat på i de kommende år.

Konferencen er arrangeret af DAREMUS og Dansk Multipel Sclerose Center på Riget i samarbejde med Scleroseforeningen.

Arrangementet er gratis, men der er begrænsede pladser, som derfor gives efter ”først til mølle”-princippet til Scleroseforeningens medlemmer.

For at tilmelde dig konferencen skal du kontakte Scleroseforeningen på 36 46 36 46 eller på mail: info@scleroseforeningen.dk senest d. 18. februar 2016.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.