Gå til hovedindhold

Tøjvask for Scleroseforeningen

20. oktober 2014
Kort fortalt
Danmarks største hospitalsvaskeri, midtVask i Aarhus, holder på lørdag den 25. oktober åbent hus for alle, som har lyst til at give en hånd med tøjvasken til fordel for Scleroseforeningen og samtidig få en rundvisning på det store vaskeri
Thumbnail

midtVask på Aarhus Universitetshospital vasker hver dag op til 28.000 kilo tøj for hospitalerne i Region Midtjylland. Lørdag den 25. oktober arbejder de ansatte gratis og midtVask giver fire kroner per kilo tøj, der vaskes.

”Vi håber, at rigtigt mange vil benytte lejligheden til at se et stort industrivaskeri i arbejde, og samtidig give os en hånd med at smide tøj i maskinerne, hænge uniformer på bøjler eller betjene håndklædemaskinen, så vi kan få vasket rigtigt meget tøj til fordel for den gode sag,” siger vaskerichef Pernille Lundvang

Frivillige fra Scleroseforeningen står klar hele dagen for at besvare spørgsmål og fortælle om sygdommen og livet med sclerose.

”Det er jo dejligt, at folk nu får lejlighed til både at skaffe penge til sclerosesagen og samtidig kan hjælpe med at have rent tøj klar til hospitalerne,” siger formand for Scleroseforeningen Christian L. Bardenfleth.

Der er åbent hus hos midtVask på Aarhus Universitetshospital, Nørrebrogade 22 i Aarhus, mellem klokken 10:00 og 14:00 på lørdag den 25. oktober. Hele familien er velkommen, og der vil også være lidt godt til ganen. 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.