Gå til hovedindhold

Tag børn, koner og mænd under armen og kom på tur i Jaguar

26. april 2016
Kort fortalt
Flere lokalafdelinger er gået sammen om at tilbyde køreture i Jaguarer til familier. Du kan nemt komme med.
Thumbnail

Igen i år arrangerer Scleroseforeningens lokalafdelinger en køretur til Græsted Veterantræf. Det foregår mandag i Pinsen - 16. maj. Man afhentes så vidt muligt på sin bopæl omkring kl. 09.30, køres til veterantræffet, hvor man har et par timer til at se de mange veterankøretøjer, hvorefter turen går tilbage til bopælen.

Jaguarer og veteraner

I et forsøg på at øge mængden af biler er der i år indgået et samarbejde med andre engelske veteranklubber, det kan derfor hænde at man tilbydes en anden bil end jaguar, men arrangørerne lover, at det er veteranbiler.
Prisen for arrangementet er kr. 50/voksen og 20/barn, dette inkluderer både kørsel og adgang til træffet. Betalingsoplysninger kommer via mail.

Sådan kommer du med

Tilmelding sker på mail til: scleroseogjaguar@gmail.com 
Angiv venligst navn, adresse, mobil, e-mail, lokalafdeling og antal passagerer samt om børn er over/under 135 cm (har betydning i forhold til sikkerhedsseler) og evt. behov for hjælpemidler.
Tilmeldingsfrist er fredag den 6. maj, så laves der puslespil med biler og deltagere. Der er et begrænset antal deltagere, men vi forsøger at få plads til alle, der melder sig til.

Hele landet kan være med

Senest den 10. maj vil man modtage endelig besked via e-mail, om det er lykkedes at få plads til den/de tilmeldte.
Det skal bemærkes, at det, baseret på erfaring fra tidligere år, kan være svært at skaffe biler sydligere end Roskilde - Køge området. Man kan derfor i nogle tilfælde blive spurgt om mulighed for på egen hånd at transportere sig tættere på - eksempelvis til Københavns hovedbanegård. Det vil i så fald blive aftalt i forbindelse med planlægningen som finder sted mellem 6. og 10. maj.

Fakta:

Tidspunkt: Mandag, 16 maj, 2016 - 09:30 til 14:00
Sted: Græsted veterantræf Holtvej 67  3230 Græsted
Pris: 50 for voksne, 20 for børn
 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.