Gå til hovedindhold

Team Renell i Paris

20. juli 2013
Kort fortalt
De seje cykelentusiaster fra Helsingør kom til Paris fredag eftermiddag. To af de 27 deltagere måtte dog udgå undervejs på grund af uheld

De gjorde det. Cyklede de 1305 kilometer fra Helsingør til Paris på otte etaper. Fredag eftermiddag kom cykelholdet Team Renell fra Helsingør til Paris efter nogle yderst barske dage i sadlen.

"Det var jo bare en drøm!" sagde Marian Jensen efter ankomsten til Paris fredag. Det var hende, som skabte kontakten mellem cykelholdet og Scleroseforeningen.

Efter ankomsten til Concorde Pladsen med champagne og efterfølgende velkomstmiddag er der lørdag en fortjent hviledag. Desværre kom holdet ud for to styrt undervejs, og de to uheldige måtte udgå af turen. Heldigvis var det mindre alvorlige styrt.
Undervejs til Paris har cykelholdet generelt været begunstiget af godt vejr, selv om varmen de sidste dage har været udfordrende og ofte over de 30 grader.
Den store bedrift, som de 27 cykelryttere og 4 hjælpere, har gennemført, har ikke kun drejet sig om selve turen. Op til den lange tur har deltagerne gennem en række arrangementer, sponsoraftaler m.v. samlet omkring 300.000 kroner ind til Scleroseforeningens arbejde.
En del pårørende slutter sig nu til holdet, og højdepunktet i Paris bliver for de fleste at overvære Tour de France-finalen på Champs-Élysées på søndag.

Læse mere på Facebook her
 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.