Gå til hovedindhold

Unge gav den gas i Grenå

24. april 2013
Kort fortalt
Ungdomstræffet i år fik 57 unge med sclerose til at tage turen til Dronningens ferieby. Her mødtes de med andre ligesindede, og havde en weekend fyldt med fest, hyggeligt samvær og spændende workshops.

Af Camilla Mulvad Svensson

 

”Er du ny?”

Det er et spørgsmål, mange deltagere, der har været med tidligere, stiller til dem, de ikke har set før. Så snart der kommer et ”Ja”, bryder nogle af deltagerne ud i et stort smil og tilbyder et kram. De er gode til at bryde isen, og snart går snakken i Dronningens Feriebys indgangshal fra både nye og gamle deltagere.

Ungdomstræffet i år løb af stablen d. 19-21. april. På skemaet var workshops med Tai Chi, tantra og teatersport, og lørdag aften stod den på fest med karnevalstema.

En god weekend

En af de nye til ungdomstræffet er Susan Jung. Hun har taget en weekend væk fra mand og barn for at være sammen med andre, der står i samme situation som hende selv.

”Jeg føler mig virkelig velkommen her, og det er rart, at der bliver gjort en del for, at man ikke skal føle sig udenfor, bare fordi man er ny,” fortæller Susan.

Deltagerne bor i hytter sammen, og på den måde lærer de også hinanden bedre at kende, selvom langt det meste af tiden bliver brugt i fælleshuset med alle de andre deltagere.

”Der er et helt specielt sammenhold her, og jeg har det som om, jeg bare kan gå hen og snakke med, hvem end det skulle være. En ting er i hvert fald sikker, og det er, at jeg kommer igen næste år!” siger Susan.

 

Hvis du vil se mere fra ungdomstræffet, kommer der en video her på hjemmesiden i næste uge.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.