Gå til hovedindhold

Ungetræf begejstrer igen i Grenaa

31. marts 2014
Kort fortalt
I weekenden den 28. marts til den 30. marts var der endnu en gang Ungetræf i Grenaa. Her var workshops med qi gong, tantra og yoga, men vigtigst af alt for deltagerne; der var også socialt samvær med ligesindede på programmet.

Der var spontan fællessang på gangene i Dronningens Ferieby i Grenaa, da 75 af Scleroseforeningens medlemmer fra 18 til 40 år samledes til årets Ungetræf. ”Er du dus med himlens fugle?” skrålede flere med, inden der skulle evalueres på årets workshops med henholdsvis tantra, yoga og qi gong.

Stemningen var nemlig let og pjattet blandt deltagerne, og en enkelt drønede rundt i sin elektriske kørestol og delte gavmildt ud af medbragte chokoladelakridser.

Med i arbejdsgruppen bag årets Ungetræf er 31-årige Belinda Frank Jensen fra Brønshøj. Hun fortæller, at temaet for årets Ungetræf er personlig udvikling, og at det er helt bevidst, at man har valgt de tre fysiske workshops.

”Folk kan være fysiske i stedet for bare at sidde og lytte, som mange har svært ved, fordi de ikke kan koncentrere sig. På de forskellige workshops har deltagerne også mulighed for at lære hinanden at kende på en anden måde, så folk er glade for, at det ikke bare er foredrag,” siger hun og fortsætter.”Og så er der jo udklædningsfest lørdag aften, som folk synes er rigtig sjovt.”

Socialt samvær og fest

Netop festen lørdag aften var da også et samtaleemne blandt mange af deltagerne på Ungetræffet. Her var en forventningsfuld stemning i løbet af lørdagen, hvor flere så frem til aftenens fest, hvor der var udklædning med Hollywood-tema.

Kombinationen af workshops med fagligt indhold og fest lørdag er blevet en fast tradition på Ungetræffet, som er en begivenhed, mange af Scleroseforeningens medlemmer under 41 år vender tilbage til år for år.

Belinda Frank Jensen fortæller, at omkring halvdelen af årets deltagere er nye, mens resten af gengangere. Og i følge hende er det sociale samvær da også en stor del af formålet med weekenden. 

”Jeg håber, at deltagerne har en sjov weekend, og at de nye deltagere lærer os andre at kende. At de hygger sig og føler sig taget godt imod, og at der bliver opbygget nogle venskaber blandt deltagerne. Og så håber jeg selvfølgelig, at de har det så sjovt, at de får lyst til at komme igen næste år!”

Se fotos fra Ungetræffet 2014 i billedgalleriet herunder:

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.