Gå til hovedindhold

Værker fra 32 kunstnere sælges til fordel for scleroseforskning

25. februar 2014
Kort fortalt
Deltagerne i søndagens RoseLiv-koncert har mulighed for at kigge på den kunst, som kommer under hammeren fra torsdag den 6. marts.

Inden det søndag aften går løs med den store velgørenhedskoncert til fordel for bl.a. scleroseforskning, kan gæsterne i Odense Koncerthus gå på en spændende kunstudstilling. De har nemlig mulighed for at kigge på kunstværker fra 32 danske kunstnere, som alle har doneret deres kunst til fordel for sclerosearbejdet.
Torsdag den 6. marts indledes en auktion over de 32 kunstneres værker på Lauritz.com, og der kan bydes til og med den 16. marts. Auktionen sker i samarbejde med Lauritz.com i Esbjerg, der donerer både hammerslag, køber- og sælgersalæret til RoseLiv.

De 32 kunstnere

Følgende 32 kunstnere er med:
Ole Ahlberg, Pia Bodil Andreasen, Vinnie Bakkensen, Ella Biltoft, Charlotte Bonde, Hanne Borg, Connie Borgen, John Bonnesen, Leif Bossel, Stig Brãuner Munk, Lars Calmar, Liv Ejdesgaard, Jens Galschiøt, Jens Ingvard Hansen, P.O. Hansen, E & K Heerwagen, Per Hillo, Jan Houborg, Randi Holmgaard Hundebøll, Astrid Hygom, Else Husted Kjær, Lotte Lambæk, Keld Moseholm, Ann Møller, Charlotte Niemann, Bjørn Nørgaard, Lene Schmidt Petersen, Marianne Skjølstrup, Linda Sejersen Thomsen, Lydia Wienberg og Tale Øksendal.
Efter præsentationen i Odense kan man kigge nærmere på værkerne hos Lauritz.com i Esbjerg, indtil auktionen udløber.

Ledige billetter til på søndag

Gennem kombinationen af koncert og kunstauktion har RoseLiv gennem årene sikret over en million kroner til bl.a. scleroseforskningen. Og der er stadig mulighed for at få billetter til koncerten søndag aften og samtidig være med til at støtte en god sag. Der bliver lejlighed til at opleve Grand Prix-vinderen Emmelie de Forest med band, De 3 Kgl. Tenorer, operasanger Dorthe Elsebet Larsen, pianist Knud Rasmussen, gruppen L.I.G.A. og Amin Jensen, så der er lagt op til en festlig aften.

Billetter kan købes på Billetnet. Klik her

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.