Gå til hovedindhold

Velkommen til ny ung blogger

13. november 2014
Kort fortalt
Sarah var 24 år, da hun fik konstateret sclerose. Ironisk nok var det en ganske lettet Sarah, som tog imod beskeden efter otte års kamp ind og ud af sygehuset. Nu blogger hun om sine oplevelser, og om alt det, der optager hende lige nu
Thumbnail

Sarah bor på Vesterbro i København, hvor hun holder en pause fra sin uddannelse som socialrådgiver, og så er hun ny blogger på Scleroseforeningens hjemmeside.

Sarah har altid skrevet meget, så da sygdommen blev en del af den hverdag, som hun må forholde sig til, var det naturligt at fortsætte skriveriet på internettet, så andre kan følge med i alle de tanker, hun gør sig om livet. 

"Det giver mig ekstra blod på tanden, når folk skriver til mig, at de bliver berørt over de emner, jeg skriver om. Og så synes jeg, at der var brug for ærligheden. Mange af de blogs, jeg følger, handler meget om at ignorere sclerosen og se lyst på livet. Men sådan er min hverdag bare ikke altid, og det synes jeg, der er behov for at få sagt," siger Sarah om baggrunden for hendes blog. 

Sarah beskriver sig selv som "en grøntsagsspisende dyrerettighedsaktivist bossidende på Vesterbro, men med en klingende sydsjællansk dialekt - og så bliver mit hjem styret med hård hånd af to adopterede frikaniner og en hund med kongetendenser."

Et års fødselsdag og nye bloggere

Scleroseforeningens blogunivers kan til december fejre sin etårs fødselsdag. Siden starten er der kommet flere nye bloggere til og også Scleroseforeningens egne medarbejdere blogger om emner i relation til deres arbejde. 

Følg med på Scleroseforeningens blogunivers og læs blogs med hver deres indgang og vinkel til sclerose.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.