Gå til hovedindhold

Vinderen af Scleroseforeningens lotteri er trukket

3. maj 2017
Kort fortalt

Scleroseforeningens lotteri er en win-win situation. Og vinderen af de 100.000 kroner i år blev trukket og ringet op i går.

Thumbnail

”Jeg var på arbejde, da jeg blev ringet op og fik beskeden. To af mine kollegaer stod og kiggede underligt på mig, for jeg blev så overrasket og var nok lidt i chok.”  

 

Randi Rask har selv sclerose, og da hun læste om Scleroseforeningens årlige lotteri, hvor alt overskydende udelukkende går til forskning i sygdommen, kastede hun femhundrede kroner efter det. Egentlig ikke fordi hun havde nogen forhåbning om at vinde, men fordi hun ønsker at støtte forskningen, når hun kan.

 

”Hvis man kan gøre noget, der kan holde den her sygdom nede eller endnu bedre helbrede den, så vil det jo være fantastisk,” fortæller Randi.  

 

”Jeg vil da langt hellere være rask end noget andet – det tror jeg, at de fleste vil. Og der ligger nok også en frygt i, hvorvidt mine børn egentlig kan arve det. Derfor besluttede min mand og jeg hurtigt, at foreningen skal have nogen af pengene tilbage til forskning,” forklarer hun. 

 

Derudover stod familien allerede med planer om en tilbygning til huset, så den store gevinst falder et sted, hvor der bliver brug for den. 

 

Et stort tillykke til Randi Rask fra Scleroseforeningen – og et stort tak til alle jer, der har deltaget i lotteriet og på den måde støttet forskningen i sclerose. 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.