Gå til hovedindhold

Biogen søger sclerosepatienter til afprøvning af iPad-test

6. december 2018
Kort fortalt

Medicinalfirmaet Biogen søger mennesker med sclerose til afprøvning af ipad-test til at undersøge scleroses påvirkning af hjernen.

Scleroseforeningen

Medicinalfirmaet Biogen har udviklet en ipad-test til at undersøge scleroses påvirkning af hjernen. I den forbindelse ønsker de at undersøge, om testen giver mening for patienter, og om den er relevant at anvende ved alle lægebesøg for at kunne følge udviklingen i sclerosepåvirkningen.

Testen vil blive afprøvet i et stort forskningsforsøg i løbet af foråret 2019. Men inden da vil Biogen meget gerne diskutere testen med sclerosepatienter, for at sikre at den fungerer bedst muligt. De leder derfor efter ti patienter, som kan deltage i et fokusgruppeinterview.

Interviewet foregår 20. december klokken 15 i København centrum og tager cirka 1 time.

I fokusgruppe-interviewet skal testen afprøves, for at undersøge om den er relevant og præcis. Derudover vil der blive snakket bredt om, hvordan sclerose påvirker livet - både i form af arbejdsliv, følelser og problemer med at huske.

Det er vigtigt for Biogen at høre om forskellige erfaringer, så alle med sclerose kan tilmelde sig - om du er kvinde eller mand, unge eller ældre, har haft sclerose længe eller kort tid.

Skriv til thl@pharmaevidence.com og meld dig til.

Der er ingen kommentar endnu