Gå til hovedindhold

CAMPS 2020 - skal du med?

22. januar 2020
Kort fortalt

Har du lyst til at udfordre dig selv og møde andre mennesker, som også har sclerose tæt inde på livet? Så er camps måske noget for dig. Som medlem af Scleroseforeningen kan du vælge mellem fem camps i løbet af 2020. Her får du en oversigt over årets camps og deres forskellige temaer.

CAMP Outdoor

 • Hvornår: 21.-23. august
 • Hvor: Ry. Nærmere information om lokalitet følger
 • CAMP-ledere: Arne Dyrebjerg, Henrik Frost & Jørn Iversen

Om Campen:

CAMP Outdoor er for dig, der kan lide at være aktiv i naturen, og som ikke er bange for mudder, vand i skoene eller røg fra bålet i håret.

Camp Outdoor er for dig med sclerose, der er selvhjulpen og som minimum kan gå 500 meter ad gangen uden større vanskeligheder og uden hjælpemidler (brug af stok til balance er ok). Kørestol og rollator er desværre ikke en mulighed at bruge i de naturomgivelser, vi skal færdes i.

Tilmelding: Du kan tilmelde sig fra den 21. maj på Scleroseforeningens hjemmeside.

 

CAMP Personlig udvikling

 • Hvornår: 28.-30. august
 • Hvor: Dronningens Ferieby, Grenå
 • CAMP-ledere: Jane Hein, Mark Nicolaisen & Morten Lynggaard

Om Campen:

Camp Personlig Udvikling er en weekend, der handler om livsglæde. 

Campen er for dig, der har sclerose, og som har lyst til at udforske spørgsmål som: Hvordan kan jeg arbejde med mig selv og min indstilling til livet? Hvordan finder jeg overskuddet frem, når jeg føler mig længst nede? Kan vi hjælpe hinanden og vores nærmeste til at bidrage positivt til livet?

Tilmelding: Du kan tilmelde sig fra den 28. maj på Scleroseforeningens hjemmeside.

 

CAMP Træning

 • Hvornår: 25.-27. september
 • Hvor: Dronningens Ferieby, Grenå
 • CAMP-ledere: Navn på de seje camp-ledere følger. Stay tunet…

Om Campen:

CAMP Træning er for dig, der ønsker inspiration til andre træningsaktiviteter, end dem du måske normalt kaster dig ud i. Det er for dig, som godt kan lide at træne og derfor har tunet dit mind-set ind på en weekend, der giver sved på panden.  Vi giver dig en weekend med ny inspiration, som kan give dig ny motivation og lyst til bevægelse.

Tilmelding: Tilmeld dig fra den 25. juni på Scleroseforeningens hjemmeside.

 

Camp Unge pårørende

 • Hvornår: 25.-27. september
 • Hvor: kendes stedet ikke endnu?
 • Camp-ledere: Scleroseforeningens søde psykolog  Anette Refsgaard Olsen

Om Campen:

Camp Unge Pårørende er for dig, som er mellem 18 og 28 år og har en mor eller far med sclerose. Campen byder på sjove oplevelser ude i det fri og en unik mulighed for at møde andre, der som dig har en forælder med sclerose.

Sammen skal vi prøve kræfter med forskellige aktiviteter ude og inde. Vi skal først og fremmest have det sjovt - og i fællesskab gøre weekenden til noget særligt.

På campen bliver der også masser af plads til at tale om, hvordan det er at have en mor og far, som har sclerose. Ansatte i Scleroseforeningen giver gode råd til livet som ung pårørende.

Tilmelding: Du kan tilmelde sig fra den 25. juni på Scleroseforeningens hjemmeside.

 

CAMP Pårørende

 • Hvornår: 30. oktober - 1. november
 • Hvor: Dronningens Ferieby, Grenå
 • Camp-ledere: Carl Egon Jensen, Rikke Skovfoged & Marianne Birkmose

Om Campen:

Camp Pårørende er en weekend for dig, som er gift med eller kærester med en, der har sclerose. Her kan du møde andre pårørende, som deler de samme situationer som dig. Vi vil udveksle erfaringer og drøfte, hvad der rører sig i det daglige for os pårørende. Weekenden er et frirum, hvor vi taler om de både gode og svære oplevelser, der er ved at stå på sidelinjen til et menneske med sclerose.

Tilmelding: Du kan tilmelde sig fra den 23. juni. 

 

Passionerede camp-ledere

Alle camp-ledere har særlige forudsætninger for at byde ind med viden og erfaringer på netop den camp, de skal lede. De arbejder lige nu på højtryk for at få programmet for de forskellige camps klar, og de glæder sig alle til at give deres camp-deltagere en uforglemmelig oplevelse.

Programmerne for de enkelte camps vil blive afsløret til april.

 

Camps er Scleroseforeningens aktivitetsweekender
Der er ingen kommentar endnu