Gå til hovedindhold

Christian L. Bardenfleth modtager Ridderkors

11. maj 2016
Kort fortalt

Scleroseforeningens formand har været i audiens og har modtaget Ridderkors af Dannebrogsordenen. Han modtager det for sit store arbejde i foreningen.

Thumbnail

Efter 10 år som formand for Scleroseforeningen har Christian L. Bardenfleth i sidste uge været i audiens hos Hendes Majestæt Dronningen og har modtaget Ridderkors af Dannebrogsordenen for sit engagement og uegennyttige arbejde for mennesker med sclerose. Christian L. Bardenfleth har været formand for Scleroseforeningen siden november 2006. I gennem alle årene har han lagt en meget stor og engageret indsats som frivillig på foreningens højeste post. 

Fuldtids advokat og formand

Ved siden af hvervet som formand har Christian L. Bardenfleth igennem hele perioden tillige har haft et meget travlt arbejdsliv som advokat og partner - først i Zacco og de seneste 3 år i Plesner Advokatfirma. På trods af dette, har han altid haft tid til at deltage i alle delegeretforsamlingerne, i hovedbestyrelsesmøder, på Folkemødet på Bornholm, i formandsmøder i Dronningens Ferieby og andre vigtige møder for netop at gøre en forskel for mennesker med Sclerose. Senest er Christian L. Bardenfleth i oktober 2015 blevet valgt til bestyrelsen i den internationale scleroseorganisation Multiple Sclerosis International Federation (MSIF). Organisationen er en sammenslutning af skleroseorganisationer fra 47 lande, der samarbejder om forskning, patientstøtte og fundraising på scleroseområdet. Valget er en anerkendelse af foreningens fremtrædende rolle i det internationale samarbejde, som er udviklet under Christian L Bardenfleths formandskab.

Meget stor uegennyttig indsats

Udover dette arbejde, har Christian L. Bardenfleth også stået i spidsen for indsamling af 38 millioner kr. til renovering af Dronningens Ferieby, som netop i år har kunnet fejre 25 års jubilæum, hvor tillige Hendes Majestæt Dronningen viste foreningen den ære at være tilstede. Ved denne fejring blev Scleroseforeningens gave til Dronningen - i anledning af 75 års fødselsdagen tidligere på året - afsløret, hvilket var et af de største ansigtsportrætter til dato af Dronningen, lavet af 3364 stofpuder i 21 forskellige farver. Idéen og indsamling af midler til dette portræt har Christian L. Bardenfleth også været primus motor bag. 

Glæde i foreningen

Hos Scleroseforeningen vækker den fine hæder til formanden glæde.

"Det er en meget fin anerkendelse af Christians flotte arbejde for Scleroseforeningen. Vi værdsætter vores formands arbejde utroligt meget, og vi er taknemmelige for det store arbejde, han har gjort for foreningen. Christian har ydet en frivillig indsats i foreningen langt udover det sædanlige, og det er helt fortjent, at han får denne hædersbevisning," siger direktør i Scleroseforeningen Klaus Høm. 

Der er ingen kommentar endnu